Matematik

afhængig og uafhængig variabel i bevægelsesligninger

26. januar 2011 af 282726 (Slettet)

fx i s(t) = ½g * t^2   eller   v = g * t

g er jo konstant, så den må vel være uafhængig? Men jeg ved ikke, om der er nogle afhængige?  


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2011 af mette48 (Slettet)

s(t) = ½g * t^2

t er den uafhængig variable og s(t) den afhængig variable

v = g * t             (v(t)=g*t

t er uafhængig variabel

v er afhængig variabel

g er en konstant


Skriv et svar til: afhængig og uafhængig variabel i bevægelsesligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.