Matematik

matematik!!!

30. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen.. jeg er igang med en matematik opgave.. håber I kan hjælpe mig. jeg vil gerne vide hvis jeg har lavet opgave forkert.. på forhånd tak for hjælpn :)

Frederikshavn White Hawks har på eliteholdet i alt 24 spillere.
Holdene i ishockeyligaen har gennemsnit ca. 50 % udenlandske spillere.
(Jeg kan fortælle at der er 13 udenlandske spillere)

OPGAVEN LYDER SÅDAN:
Vurder Frederikshavn White Hawks andel af udenlandske spillere i forhold til gennemsnittet.

Jeg ville løse opgaven på to måder...

1) 13*50/100 (100 - procent) =6,5
2) 13*50/24 (24 spillere) = 27,08


Svar #1
30. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

jeg vil gerne vide, om jeg har løst opgaven forkert...


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2011 af Gmudi (Slettet)

 en halv?


Svar #3
30. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

hvad???


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2011 af KimT.T. (Slettet)

13/24 * 100% = 54,17 %

Deres andel af udenlandske spillere er altså højere end gennemsnittet.


Svar #5
30. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

okey nu forstår jeg det bedre..

når jeg skal finde aldersgennemsnit... hvad skal jeg så??? (skal jeg lægge alderne sammen ogt divider det med antal spillere)????


Skriv et svar til: matematik!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.