Matematik

Matematik

31. januar 2011 af mattte (Slettet)

hej jeg har et prob med en opg

Vi har en forskrift

 f(x) = 0.5 * 1,25x

Jeg skal så bestemme f(10) og f(-3)

derefter skal jeg så løse ligningen f(x)=30

hvordan skal jeg løse opgaven?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2011 af mathon

    f(10) = 0.5·1,2510


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.