Matematik

Er det rigtigt?

31. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn rumfanget af en kasse der har målene 1m, 3m og 0,5m Giver den ikke 1,5m^3

Skriv en formel for prisen på tulipaner og georginefrø.Når prisen kaldes P georginefrøene kaldes g og tulipanerne t

P=g*x+t*x

Er det rigtigt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2011 af razzer13 (Slettet)

ja


Svar #2
31. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Ved du om det her er rigtigt?

16dm^2=50cm*b

50cm=5dm

16dm^2=5dm*b

b=3,6dm


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2011 af razzer13 (Slettet)

Det er det :)

Er det ikke meget svært i forhold til du går i 8. klasse ?


Svar #4
31. januar 2011 af pige24 (Slettet)

7.Man kan bare ikke vælge 7.klasses niveau.Jeg valgte 8, fordi det var det der lå tætttest på.

God dag til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2011 af razzer13 (Slettet)

sejt nok :)

Og i lige måde


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.