Matematik

Rumfang

31. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn de manglende størrelser.

A 25dm*16m*h=40m^3

25dm=2,5m

Jeg tror ikke A har nogen løsning.

B 0,5M*2M*højde=450dm^3

0,5m=5dk 2m=20m

Højde=4,5dm

Er det rigtigt?

Tak på forhånd


Svar #1
31. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Mente at 0,5m=5dm

Og 2m=20dm


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

A) h = 40m3/(25dm·16m) = 40m3/(2,5m·16m) = 1m

B) h = 450dm3/(0,5m·2m) = 450dm3/(5dm·20dm) = 4,5dm


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Nu gør du det igen.

Du smider en masse opgaver ud til os, men du har vist glemt at se ordentligt på een opgave af gangen.


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.