Matematik

længde af projektion

01. februar 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej det her forstår jeg simpelthen ikke

bestem projektionen a på b (længden)

vektor a = 4/3

vektor b= 3/-2

og længden er =a prik b / lbl

hvad får i det til og hvordan?


Svar #1
01. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

kan sige det skal give 1,6667 jeg har beregner koordinaterne til projektionen og ved godt man kan finde længden vha koordinaterne men jeg vil vide hvorfor den lorte formel for længden ikke virker for mig


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:beregning_29.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2011 af mathon

rettelse til

Vedhæftet fil:beregning_29.doc

Svar #4
01. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

hmm de lodrette streger altså numerisk tegnene betyder der længden af en vektor eller at det er numerisk (- bliver til +) ?


Skriv et svar til: længde af projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.