Matematik

matematik.

01. februar 2011 af sørenthomsen (Slettet)

hej, jeg har brug for noget hjælp til en opgave i matematik.

håber at en kan hjælpe mig.

beskriv den punktmængde der har ligningen x^2 + 2x + y^2 + 4y + 8 = 0

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2011 af mathon

      skal der ikke stå
                                           -8
                                                til sidst ?



Svar #2
01. februar 2011 af sørenthomsen (Slettet)

nej, der skal stå + 8.


Svar #3
01. februar 2011 af sørenthomsen (Slettet)

det kan ikke lade sig gøre så eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2011 af mathon

     x2 + 2x + y2 + 4y + 8 = 0

                                                       (x+1)2 + (y+2)2 = -3

                                                       venstre side           højre side    
                                                                             
  ≥ 0                  < 0

hvilket er en absurditet med reelle x- og y-værdier


Skriv et svar til: matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.