Matematik

ligning

02. februar 2011 af finnped (Slettet) - Niveau: C-niveau

743006=x*(x*0,466386555/2)

på forhånd tak

finn


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Duffy

Selv tak. Her:

x = - 20000·√69305601736866/93277311 

eller 

x = 20000·√69305601736866/93277311


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Hvordan fandt du frem til det?

Man finder

x2 = 2·743006/0,466386555 ≈ 3186224 , så

x = ±√(2·743006/0,466386555) ≈ ±1785


Svar #3
02. februar 2011 af finnped (Slettet)

ups forkert opstillet , undskyl ulejligheden

743006=x*((x*0,466386555)/2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det adskiller sig jo ikke fra det tidligere udtryk.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.