Matematik

eksponentiel funktion forskrift

02. februar 2011 af MissFM (Slettet)

jeg har fået denne opgave, jeg vil gerne have en forklaring på den og hvordan jeg skal regne den ud?? 

jeg har en tabel 

x= 0,1,2,3

Y=98, 118.6, 143.5, 173.6 

jeg skal så finde en forskrift ud fra disse tal hvordan gør jeg det?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Brug et CAS-værktøj


Svar #2
02. februar 2011 af MissFM (Slettet)

hvad er et CAS-værktøj??


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2011 af SuneChr

Eksponentialfunktionen   y  =  k * ax + b.

Du har 4 talpar ( x , y ) som du indsætter og får da fire ligninger med tre ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

- glem det....


Svar #5
02. februar 2011 af MissFM (Slettet)

tak


Skriv et svar til: eksponentiel funktion forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.