Matematik

Er det rigtigt?

06. februar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvilke af disse formler er ens?

a e=2*l

b e-2=l

c l=e+2

d l=e/2

e  e=l+2

f e+1=l+3

g l=e*2

h l+l=e

d og a hører sammen.

c og e hører sammen

b og f hører sammen

g og h hører sammen.

Er det rigtigt?

Tak på forhånd


Svar #1
06. februar 2011 af pige24 (Slettet)

Er der nogen der kan sige,om jeg har lavet opgaven rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

c og e er ikke den samme ligning.

g og h er ikke den samme ligning.

Isoler e i hver af ligningerne, så er det nok lettere for dig at afgøre.


Svar #3
06. februar 2011 af pige24 (Slettet)

C og h hører sammen

og e og g hører sammen

Er det korrekt?


Svar #4
06. februar 2011 af pige24 (Slettet)

Help.


Svar #5
06. februar 2011 af pige24 (Slettet)

Er de andre overhovedet rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du nu giver dig til at isolere e i hver af ligningerne, som jeg foreslog tidligere, kan du vel selv finde ud af, hvilke, der giver det samme resultat og skal høre sammen.


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.