Matematik

Matematik opg...

06. februar 2011 af tarzanogmini (Slettet)

 Hej hvis der er nogen der kan hjælpe mig med den her opgave, så er de Einstein!! 
Det er opg nr. 6 (Lås)

Vedhæftet fil: problemregning maj 86.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2011 af Krabasken (Slettet)

Tast 1 har 3 stillinger

Tast 2 har 3 stillinger

osv.

ialt 3*3*3*3*3*3 = 3^6 = 729 kombinationer

Alle ens - dvs. enten I - 0 - U......................................3

1 af 6 taster enten I eller U: 6 * 2 =..........................12

ialt 15 uheldige kombinationer
 


Skriv et svar til: Matematik opg...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.