Matematik

1 Liter Vand! Hvor Meget Tilbage?

07. februar 2011 af Mysteri (Slettet)

hvor meget er der drukket af en liter vand når der er :

a: 45 cl tilbage?                        b: 230 cm3 Tilbage?

c: 0,03 dm3 Tilbage?              d: 4,2 dl tilbage?

e: 0,1 dm3 tilbage?                  f: 0,81 dm3 tilbage?

Jeg Er Ikke Sikker På Min Metode :S Derfor Mangler Jeg Hjælp For At Godkende Den Hvordan Ville I Gøre? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2011 af SuneChr

1 liter  =  100 cl  =  1 dm3  =  1000 cm3  =  10 dl

Så er resten jo almindelig trække-fra-stykker. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

a: 45cl=0,45L
1L-0,45L=0,55L

b:230cm3=0,23L
1L-0,23L=0,77L

c:1L=1dm3
0,03dm3=0,03L
1L-0,03L=0,97L

d:4,2dl=0,42L
1L-0,42L=0,58L

e:0,1dm3=0,1L
1L-0,1L=0,9L

f: 0,81dm3=0,81L
1L-0,81L=0,19L


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2011 af SuneChr

# 0    Hvad er, eller var din metode? Kan ikke godkende din metode, hvis vi ikke kender den!  : - )


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Altså det er jo bare simpel matematik :)
Jeg har omregnet de forskellige enheder om til L alle sammen og trukket dem fra hinanden :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2011 af mette48 (Slettet)

#3 det er da lige meget om vi kan godkende metoden, det er da vigtigere at spørgeren forstår svaret, Hans to næste spørgsmål tyder ikke på det eller...


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2011 af SuneChr

# 4  Ja, helt  rigtig fremgangsmåde.    Bare enhederne er de samme, når vi lægger sammen og trækker fra.


Skriv et svar til: 1 Liter Vand! Hvor Meget Tilbage?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.