Matematik
Differentiering:(
09. maj 2005 af
KR. (Slettet)
Halløjsa!
Hvordan differentieres flg:
F(x) = 3-((1)/(x+2))
har selv forsøgt og fået:
f'(x) = 1 / (x+2)²...men ved ikke om dette er forkert...
Hygge!!
Hvordan differentieres flg:
F(x) = 3-((1)/(x+2))
har selv forsøgt og fået:
f'(x) = 1 / (x+2)²...men ved ikke om dette er forkert...
Hygge!!
Svar #1
09. maj 2005 af spiderwebby (Slettet)
Jamen din differentiering er jo korrekt. Hvad kan man forlange mere.
Skriv et svar til: Differentiering:(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
