LaTeX

Matrix problemer..

14. februar 2011 af NinaBabz (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad gør jeg fejl ønsker en todelt matrix med enhedsmatricen ( A | I )

A=\left[
\begin{array}{ c | c }
\begin{matrix}
1 & 0 & 1\\ 3 & 3 & 4\\ 2 & 2 & 3
\end{matrix}
&
\begin{matrix}
1 & 0 & 0\\ 0 & 1 & 0\\ 0 & 0 & 1
\end{matrix}
\end{array}
\right]
\]


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. februar 2011 af Konoha (Slettet)

 Jeg anbefaler dig denne hjemmeside, der helt sikkert har, hvad du skal bruge. 

http://www.khanacademy.org/?video=introduction-to-matrices#Linear%20Algebra 


Svar #2
14. februar 2011 af NinaBabz (Slettet)

? hmm latex..


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. februar 2011 af daleif (Slettet)

Tja, koden er der jo ikke noget i vejen med, så du bør nok være lidt mere specifik.

\documentclass[a4paper]{memoir}
\usepackage{amsmath}
\begin{document}
\[
A=\left[
\begin{array}{ c | c@{} }
\begin{matrix}
1 & 0 & 1\\ 3 & 3 & 4\\ 2 & 2 & 3
\end{matrix}
&
\begin{matrix}
1 & 0 & 0\\ 0 & 1 & 0\\ 0 & 0 & 1
\end{matrix}
\end{array}
\right]
\]

\end{document}


Skriv et svar til: Matrix problemer..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.