Fysik

strømstyrke i hårtørre, passer mine resultater?

16. februar 2011 af archenemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

strømstyrken i henriks søsters hårtørre er 5,4 A når den tilsluttes 230 V.

beregn hårtørrens effekt?

henriks søster benytter hårtøren i 5 min.

hvor meget ændergi omsætter den..

W (Effekt) = V (strømstyrke) * A (spænding) = 230V * 5,4A = 1242
Energi = 1242 * (5*60) = 372600
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2011 af mathon

          ændergi  →  energi                          (ændergi er at give ænder foder)

           P = U·I

      Elektrisk energiforbrug
                                                       E = U·I·t

  men

    beregningerne er rigtige, når du tilføjer de rigtige enheder             ;-)


Svar #2
16. februar 2011 af archenemy (Slettet)

Jeg ved ikke hvad de rigtige enheder er!! X(


Svar #3
16. februar 2011 af archenemy (Slettet)

HAHAHA fuck hvad sker der for den måde jeg har stavet energi XD


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2011 af mathon

     V·A = W

     V·A·s = Ws = J


Skriv et svar til: strømstyrke i hårtørre, passer mine resultater?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.