Matematik

kompleks ligning

20. februar 2011 af mbandersen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Find samtlige løsninger på den komplekse ligning e^z = i, for hvilke modulus er mindre end 1.

Jeg har ingen anelse om hvad jeg skal gøre, så jeg ville være meget glad for noget hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2011 af anden1237100vejle (Slettet)

 Brug Eulers formel.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. februar 2011 af Quantum (Slettet)

e^z = cosz+isinz = i

cosz=i-isinz

cosz/i  = 1-sinz 


Skriv et svar til: kompleks ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.