Matematik

Slotsholmens opgave

10. maj 2005 af AndersE (Slettet)
Er der nogen som vil hjælpe mig med denne opgave ?? Der er 4 punkter: 1 Slotsholmen 2 Menningsmålinger 3 Mandatfordeling 4 Folketinget bestemmer skatter og afgifter.

Svar #1
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

Er der nogle som har haft denne opgave ??? Det er indføring

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

ja, har haft den opgave... Men hvad er det du spørger efter ? Har den også liggende, hvis det er.

Svar #3
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

ok kan du ikke hjælpe med det første afsnit og det andet afsnit altså 1 og 2 kan nemlig ikke finde vej :(

Svar #4
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

kan du ikke give mig svaret på de 2 første afdelinger mange tak for det :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

jo da.. altså hele opg 1 og 2 ? eller helt præcist hvilket ?

Svar #6
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

ja hele opg 1 og 2 tak

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

opgave 1:
1.1 = 835 år 1.2 kbh slot (husk beregning for det!) 1.3 havde jeg forkert 1.4 sandt (hust beregning for det) 1.5 + 1.6 = bilag, er blevet væk :\\

opgave 2:
2.1 31% og 2.6% 2.2 2,3% 2.3[28.7;33.3] 2.4 + 2.5= bilag 2.6=0.78% 2.8 = havde jeg forkert

Svar #8
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

kan du ikke give beregning + result

Svar #9
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

for så er det lidt indviklet at kun få resuilt hehe

Brugbart svar (0)

Svar #10
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

1.1: 2002-1167=835 1.2: chr.slot 2002-1738=265, kbh slot 1731-1369=362, absalon borg 1369-1167=202 1.4: chr.slot 30 gange størreedn absalon: 43684/30=456.13m^2 absalon areal 151,6*3,14*200=1507,2m^2. Forskel: minus de to med hinande = 50.8m^2 udsagnet er derfor sandt.

2.1: 522/1633=31% og 1633/44=2.6% 2.2: 2*kvr 31*(100-31)/1633 = 2.3% 2.3: [31-2.3;31+2.3] = [28.7;33.3] 2.6: 2*kvr 2,6*(100-2.6)/1633 = 0.78%

Brugbart svar (0)

Svar #11
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

tjah, men så kunne du se om den måde du have regnet det på var rigtig :)

Svar #12
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

mange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #13
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

så lidt'er :)

Svar #14
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

Jeg mangler opgave 3 og 4 er der ikke nogen som kan hjælpe mange tak

Svar #15
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

???

Brugbart svar (0)

Svar #16
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

kan du slet ikke regne dem selv ?

Svar #17
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

det der med 2002 - 1167 = 835 skal jeg så ikke skrive 2005 istedet for 2002 ???

Svar #18
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

Jeg spørger fordi jeg skal bruge elementet i morgen..!

Svar #19
10. maj 2005 af AndersE (Slettet)

Er der ikke nogen som kan hjælpe mig med opg. 3 og 4 ???

Brugbart svar (0)

Svar #20
10. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

#17 Man plejer at bruge udgivelsesåret for oplæget som udgangspunkt. Hm.. Det tager ikke ret lang tid at lave.


3.1: bilag 3.2: 1 mandat til parti A: 160505/6 = 26750,8 pers. i mandat til parti Ø: 11822/1 = 11822 pers. Stemmer for 1 mandat i 1 tildeling til parti Ø i %: 3.2%

4.1: aflæst = 37800 mio. 4.2: 37800-9200=28600 mio. 4.3: stigning: 37800-26800= 11000 mio.

Resten er bilag..

Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.