Matematik

Hvordan løser man: tan(x)=cos(x) ?

24. februar 2011 af Suulut (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg prøver lige at, løse ligningen som hedder, tan(x)=cos(x).. ved nogen hvordan man løser den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2011 af peter lind

Gang ligningen med cos(x). På venstre side får du sin(x), på højre side cos2(x), som kan omskrives til 1-sin2(x). Sæt y = sin(x) og du har en andengrads ligning.


Skriv et svar til: Hvordan løser man: tan(x)=cos(x) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.