Matematik
FUNKTIONER:)
10. maj 2005 af
ilr4e (Slettet)
Gør rede for, at funktionen
F(x) = x2 * lnx + k
Er en stamfunktion til funktionen
f(x) = x + 2x * lnx
Bestem den værdi af k, for hvilken grafen for F går gennem punktet P(1,4)
hvad skal man???? kan ikke rigtig forstå hvad de mener..........+
F(x) = x2 * lnx + k
Er en stamfunktion til funktionen
f(x) = x + 2x * lnx
Bestem den værdi af k, for hvilken grafen for F går gennem punktet P(1,4)
hvad skal man???? kan ikke rigtig forstå hvad de mener..........+
Skriv et svar til: FUNKTIONER:)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
