Fysik
bevægelse haster aflv 13 maj
11. maj 2005 af
pia12345 (Slettet)
et fly lander og bremser konstat over 130m bane.
acc må max være 5g. bestem max hastiged ved landing.
HASTER svar evt direkte på mail adresse.prøv at forklar så selv en dum kan forstå det ????
pia
acc må max være 5g. bestem max hastiged ved landing.
HASTER svar evt direkte på mail adresse.prøv at forklar så selv en dum kan forstå det ????
pia
Svar #1
11. maj 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Nøøøj, har du ikke fatter idéen med dette forum? Det er beregnet til lektieHJÆLP, ikke til lektielavning.
Hvilke overvejelser har du gjort dig om en mulig løsningsmetode?
Hvilke overvejelser har du gjort dig om en mulig løsningsmetode?
Svar #2
11. maj 2005 af pia12345 (Slettet)
a=vslut2-vstart2:2x(sslut-sstart)
5x9.83=02-vstart2:2x(130-0)
vstart=113.044m/s
Er det sådan man gør????
PIA
5x9.83=02-vstart2:2x(130-0)
vstart=113.044m/s
Er det sådan man gør????
PIA
Skriv et svar til: bevægelse haster aflv 13 maj
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
