Matematik

Gennemsnit

01. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Gennemsnittet af 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10=5,5

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2011 af BabseBritta (Slettet)

Plus alle tallene, og dividere med det antal tal du har. 

Facit er korrekt, da (1........+........10) = 55/10 = 5,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2011 af ebae (Slettet)

 JA


Skriv et svar til: Gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.