Matematik

Ligning opløftet i x'ende.

02. marts 2011 af Anonymousterfar (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Opgaven:

f) Løs ligningerne f(x) = 10 og f(x) = -1.

Vi skal tage hensyn til dette:

Lad  f(x) = 5 * 1,07^x.

Er der nogen der kan forklare hvordan dette kan regnes med et opløftet x? Er det meget appreciated!

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2011 af hotgirl37 (Slettet)

Du kan benytte

log(ax) = x * log(a)


Skriv et svar til: Ligning opløftet i x'ende.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.