Matematik

Bevis af vækstegenskaberne for de tre væksttyper

03. marts 2011 af Fie2401 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg skal bevise vækstegenskaberne for de tre forskellige væksttyper. Hvad er det helt konkret jeg så skal bevise?

<span style="mso-fareast-font-family: "Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast"></o:p>


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2011 af mathon

                du bør vide hvilke tre yper der menes


Svar #2
03. marts 2011 af Fie2401 (Slettet)

 Det er lineær, eksponentiel og potens :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. marts 2011 af mathon

               y = ax + b

               dy/dx = a          

.

               y = b·ax = b·ekx

               dy/dx = ln(a)·(b·ax) = ln(a)·y = k·y

.

               y = b·xa

               dy/dx = ab·xa-1 = a·(y/x)

                     


Skriv et svar til: Bevis af vækstegenskaberne for de tre væksttyper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.