Matematik
Skæring mellem vektorfkt. og linje
11. maj 2005 af
Bredkjær (Slettet)
Følgende vektorfunktion er givet:
x=(t+1)²
y=-t²+t+2, t E R
Opgaven lyder:
Linjen L er bestemt ved: y=-(1/2)x
Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem L og kurven.
x=(t+1)²
y=-t²+t+2, t E R
Opgaven lyder:
Linjen L er bestemt ved: y=-(1/2)x
Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem L og kurven.
Svar #1
11. maj 2005 af erdos (Slettet)
Du kan vel sætte udtrykkene for x og y ind i linjens ligning og sp isolere t. Punkterne findes så ved at sætte t ind i hver af koordinatfunktionerne.
Skriv et svar til: Skæring mellem vektorfkt. og linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
