Matematik

Hjælp med matematik - det haster!

06. marts 2011 af Maliza (Slettet)

Hej, jeg er gået i stå med følgende opgaver, jeg har lavet 1-4 men mangler 5 og 6  - jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre lige pt - det ville være et stor hjælp, hvis I gider at bruge jeres tid på de her opgaver og forklare mig dem!

Angiv f'(x0) i hver af følgende tilfælde:

f5(x)=(√x+3)(√x-3)

f6(x)=(x1/2+3x)(x2+6)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2011 af mathon

                                   f5(x) = x - 9

                                   f6(x ) = 3x3 + x2,5 + 18x + 6x0,5


Skriv et svar til: Hjælp med matematik - det haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.