Fysik

Formel med Tangens - hvorfor?

08. marts 2011 af hampbabe (Slettet)

Hvorfor kan man brugen formlen Tan(phin) = Bn/L til at finde afbøjningsvinklen? Jeg forstår det ikke lige..


Svar #1
08. marts 2011 af hampbabe (Slettet)

Nej, sludder, til at finde bølgelængden ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2011 af mstouby (Slettet)

 Hvad er de forskellige størrelser, der indgår? Hvad er fx B_n?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. marts 2011 af mathon

                          d·sin(θn) = n·λ

                                                            sin(θn) = tan(θn)·cos(θn) = tan(θn)/√(1+tan2n)) =

                                                                             (Bn/L) / √(1+(Bn/L)2) = Bn/√(L2+Bn2)


Skriv et svar til: Formel med Tangens - hvorfor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.