Matematik

2. gradspolymonium

10. marts 2011 af LADosHJÆLPEhinanden (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa.

Det er ALT for længe siden, at jeg har haft en parabler.

Kan jeg få lidt hjælp til at komme videre herfra. Jeg skal undersøge hvor mange løsninger/rødder denne ligning har:

f(x) = 4 - x^2

Jeg ved godt, at jeg skal finde diskriminanten. Men jeg kan ikke huske, hvad der er a, b og c i ligningen?  :$

Håber jeg kan få lidt hjælp til at komme videre


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2011 af mathon

         f(x) = -x2 + 0x + 4

  a = (-1)
  b = 0
  c = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2011 af Anxyous (Slettet)

 #1:

... da andengradspolynomier er af formen f(x) = ax2 + bx + c


Svar #3
10. marts 2011 af LADosHJÆLPEhinanden (Slettet)

jeg takker mange gange  :D


Skriv et svar til: 2. gradspolymonium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.