Matematik

Division af 2 led

11. marts 2011 af wuffer12 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er der en der kan vise mig udregningerne til dette stykke

(x+4) : (x-2) = (x+2) : (x+4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

hvis du "ganger overkors" får du:

(x-4)*(x-4) = (x-2)*(x+2)

Gang parenteserne ud (nemmest vha.kvadratsætningerne) og løs ligningen 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Umiddelbart får man vist

(x+4)·(x+4) = (x+2)·(x-2)

der reduceres til en lineær ligning i x


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2011 af Duffy

gør som der står i #2


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2011 af Duffy

Gang leddene ud på hhv højre og venstre side, og reducér...


Skriv et svar til: Division af 2 led

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.