Matematik

konstant acceleration(2)

12. marts 2011 af hejhejsmukke (Slettet) - Niveau: A-niveau

 for en bevægelse med konstant acceleration(a) skal du : 

udlede udtryk for stedet(s) , hastighed (v), og accerationen(a) , som funktion af tiden t . 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2011 af mathon

           a er konstant

           v = ∫ a dt = at + vo                                                                        hvor vo er en integrationskonstant

           s = ∫ v dt = ∫ (at + vo) dt = (1/2)a·t2 + vo·t + so                              hvor so er en integrationskonstant


Svar #2
12. marts 2011 af hejhejsmukke (Slettet)

 Tak:-)


Skriv et svar til: konstant acceleration(2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.