Matematik

Vigtig matematik spørgsmål-- HASTER!!

13. marts 2011 af Bilalkhani (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har noget matematik for til i morgen, og har lavet det mest, men 2 spørgsmål

er der gået koks i.. Jeg vil helst ikke have i siger svarene, men i fortæller mig, hvordan

man regner dem ud

opgaverne 

" 600 Dollars til kurs 720 kkr"

" 40 % af et beløb er 100.kr. Hele beløbet er?"

70 % af 26000 kr. er?"

håber nogen  kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2011 af pige24 (Slettet)

600*720/100=4320kr

40%=100

1%=100/40=2,5

100%=250

70% af 26000kr

1%=260

70%=70*260=18200kr


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. marts 2011 af Mifner (Slettet)

 Jeg skal gøre et forsøg med at besvare dine spørgsmål som jeg har forstået dem.

Der skal købes 600 dollars til kurs 720 kr, hvor meget skal der betales:

Her skal bruges at når du for at vide at det er kurs 720, så koster 100 dollars 720 kr, og dermed er det en simpel gange stykke.

40% af et beløb er 100 kr. Hele beløbet er?

Det letteste her er at finde hvad 1% af hele beløbet er og så gange med 100 for at få hvad hele beløbet er.

For at finde hvad 1% af beløbet er tages den kendte værdi og divideres med % satsen (100/40)

70 % af 26000 kr. er?

Dette spørgsmål drejer sig om at du allerede kender hele beløbet og skal finde en del af beløbet så det minder om hvad der blev gjort før men i den anden retning. Så der tages det fulde beløb og divideres med 100 for at finde hvad 1% svarer til. Når dette er kendt kan der findes hvad x% svarer til ved at gange med x


Svar #3
13. marts 2011 af Bilalkhani (Slettet)

 Tak, det var meget godt formuleret.

Jeg har lige et andet spørgsmål,  hvis du gad og hjælpe med den,

så vil det være dejligt!

Jeg har glemt, hvordan man finder areal af en trekant.

Trekanten har forskellig længder.. Altså alle siderne er ikke ens.

Hvordan gør man? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2011 af pige24 (Slettet)

h*g*1/2


Svar #5
13. marts 2011 af Bilalkhani (Slettet)

Ja, men jeg ved jo ikke, hvad højden er, fordi alle sider har forskellige længder :Æ)


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. marts 2011 af JW09496 (Slettet)

Prøv dette link...

http://cossincalc.com/


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. marts 2011 af Mifner (Slettet)

 Vi er i 8. klasse har de da haft om cosinus og sinus? for længe siden jeg gik der til at kunne huske det.

For at kunne hjælpe bedre med besvarelsen har vi dog brug for de præcise oplysninger som er kendt


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. marts 2011 af mette48 (Slettet)

Hvis du kender alle siderne kan du bruge Herons formel

T=√s*(s-a)(s-b)(s-c) hvor s=a+b+c

Hvis du ikke kan bruge det, så skriv de oplysninger du har her.


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. marts 2011 af mette48 (Slettet)

Er det en retvinklet trekant?


Skriv et svar til: Vigtig matematik spørgsmål-- HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.