Matematik

Ligning

13. marts 2011 af Zemag (Slettet) - Niveau: B-niveau

x^2+3x-4=0
Hjælp :)
på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2011 af Chris2007 (Slettet)

Hjælp med hvad??


Svar #2
13. marts 2011 af Zemag (Slettet)

 Løsning af ligningen :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

ax^2+bx+c=0

d= b^2-4ac

x= [-b ± √d] /(2a)

(Den står forresten osse i din mat.-bog) ;-)


Svar #4
13. marts 2011 af Zemag (Slettet)

 Nårh ja, nulpunkter... hvorfor tænkte jeg dog ikke på det haha :) 
Tak! 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.