Matematik

Calclus 2

13. marts 2011 af Tina17 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Jeg er der nogen der vil kigge på min opgave og give mig noget tip til hvordan jeg løser de to opgaver?

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
13. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den matematisk disciplin hedder calculus.

a) Udregn determinanten og vis, at udtrykket stemmer overens med definitionen for rot(F) .

b) Man skal vise, at div(rot(F)) = 0 , dvs at •(×F) = 0 . Det kan gøres ved at indsætte operatorerne i udtrykket, eller ved at bemærke, at for to vektorer a og b er vektorerne a og a×b ortogonale, hvorfor a•(a×b) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2011 af jghkilæ (Slettet)

 b) hvordan indsætter man operatorerne i udtrykket? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt, at = (∂/∂x , ∂/∂y , ∂/∂z) .


Skriv et svar til: Calclus 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.