Matematik

Matematik hjælp

14. marts 2011 af Marianne271 (Slettet)

Nogen der vil hælpe med denne opg... ??

Hey vi du ikke hjælpe med denne opg?

Tøjforretningen "Modwear" har indkøbt 175 T-shirts til 56 kr. pr. stk. De 88 af trøjerne sælges på udsalg for 69 kr. pr. stk.

-Hvor meget tjente "Modwear" i alt på trøjerne?
-Hvor mange % udgjorde fortjenesten?

plzz hjælp hvis du gider!:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn den samlede købspris og den samlede salgspris. Forskellen er fortjenesten, der skal sættes i forhold til den samlede købspris.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2011 af BrainChild (Slettet)

175-88 = 87*56 = 4876

88 af trøjerne koster 69 pr. stk dvs : 88*69 = 6072

plus dem tilsammen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at forklare, hvad det er, du regner ud her, så det ikke bare bliver en samling af tilfældige tal. Det er jo mildt sagt noget vrøvl at skrive, at 175-88 = 87*56 . Desuden er 87*56 ikke lig med 4876 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2011 af BrainChild (Slettet)

Øh jo


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2011 af StartPS (Slettet)

86*56 ≠ 4876


Svar #6
14. marts 2011 af Marianne271 (Slettet)

???? Tror jeg forstår det ....


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.