Matematik

Eksponentiel-t brug for hjælp!

14. marts 2011 af anjaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

En anden eksponentiel funktion g har en halveringstid på 6 og går gennem punktet (5, 20).
c) Bestem regneforskriften for g.

d) Løs ligningen f(x) = g(x)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2011 af TorbenA (Slettet)

c) Forskrift g(x) = a·ekx

hvor k = ln 2 / T½

og a findes ved at indsætte (5,20)

d) Sæt forskrifterne lig hinanden og find x.


Skriv et svar til: Eksponentiel-t brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.