Matematik

Ligning

15. marts 2011 af mal45 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan regne disse to ligninger ud?? :)

3,2 * t + 4,9 * t2 = 6,5

x- 1/x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2011 af mathon

               3,2 * t + 4,9 * t2 = 6,5

               4,9t2 + 3,2t - 6,5 = 0                      andengradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2011 af mathon

                  x - 1/x = 4             x≠0                 multiplicer med x

                  x·(x - (1/x)) = x·4

                  x2 - 1 = 4x

                  x2 - 4x - 1 = 0                              andengradsligning


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.