Matematik

matematik hjælp

16. marts 2011 af lars1991 (Slettet)

En funktion er givet ved

f(x)=0,5x2 - 5,5x + 6ln(x) + 8, x > 0

Gør rede for at grafen har to vandrette tangenter
 

hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2011 af peter lind

Find f'(x) og vis at f'(x) = 0 har 2 løsninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Grafen for f(x) har vandret tangent, hvor f'(x) = 0 .


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.