Matematik

Differentiering af logistisk ligning

17. marts 2011 af anonymens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Er der nogen der kan hjælpe mig med at differentiere ligningen f(x)=(b/a)/1+k*e-bx ?

Hilsen Rikke


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Madsst (Slettet)

 f'(x) = k * e ^ ( - b x) * (-b),

Man bruger reglen for sammensatte funktioner. 


Svar #2
17. marts 2011 af anonymens (Slettet)

okay tak :)


Svar #3
17. marts 2011 af anonymens (Slettet)

den hedder ikke F’(x)=k*f(x)((b/a)-f(x)) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2011 af Madsst (Slettet)

 Ikke som du har skrevet det op nej. Det er dog muligt at der mangler en parentes, prøv at se at det ikke er tilfældet.


Skriv et svar til: Differentiering af logistisk ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.