Matematik
God Damn en ligning
13. maj 2005 af
anders700 (Slettet)
kan disse ligninger overhovedet løses, så man får et resultat for a og b:
(I) a^2-65a+b^2-60b+2000=0
(II) a^2-50a+b^2-23b+400=0
Please kom med noget hjælp
(I) a^2-65a+b^2-60b+2000=0
(II) a^2-50a+b^2-23b+400=0
Please kom med noget hjælp
Svar #1
13. maj 2005 af Sentinox (Slettet)
Hej.
har i indført "komplekse tal" -> eller skal løsningen angives for (a,b) element i R?
har i indført "komplekse tal" -> eller skal løsningen angives for (a,b) element i R?
Svar #2
13. maj 2005 af Sentinox (Slettet)
Hej.
har i indført "komplekse tal" -> eller skal løsningen angives for (a,b) element i R?
har i indført "komplekse tal" -> eller skal løsningen angives for (a,b) element i R?
Skriv et svar til: God Damn en ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
