Matematik

Matematik hjælp!

20. marts 2011 af Dising (Slettet)

Hey all..

Nogen som kan hjælp mig med denne opgave.????

opgaven lyder:

Find det ulige hele tal x>1, som går op i 832


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2011 af peter lind

Du må simpelthen prøve dig frem. Opløs tallet i primfaktorer


Svar #2
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

men ved ikke hvordan jeg skal løse opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2011 af peter lind

Brug din lommeregner.


Svar #4
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

kunne det være 27 ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2011 af peter lind

Hvis du brugte din lommeregner, vil du konstatere at 27 ikke går op i 832


Svar #6
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

Vil du ikke godt forklare mig, hvordan jeg skal gøre...


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2011 af Madsst (Slettet)

 Du kan gøre således:

832 = 2 * 416 = 2 ^ 2 * 208 = 2^3 * 104 = 2^4 * 52 = 2^5 * 26 = 2^6 * 13


Svar #8
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

skal det ikke være primtal??


Svar #9
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

oka tak for hjælpen :_D


Svar #10
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

tænkte på om du kunne hjælp mig med en anden opgave, som jeg ikke forstår.

Find et eller flere eksempler på en mængde M, der opfylder:
Hvis x og y ligger i M, så ligger xy også i M.
Hvis x og y ligger i M, så ligger x+y også i M.
 


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, f.eks., at summen af to lige tal igen er et lige tal, og at produktet af to lige tal igen er et lige tal.


Svar #12
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

sry men forstår ikke hvad du mener


Brugbart svar (0)

Svar #13
20. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#12

Lad M være mængden af lige hele tal.


Svar #14
20. marts 2011 af Dising (Slettet)

du kunne vel ikke give et eks.


Skriv et svar til: Matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.