Fysik

Hvordan finder jeg volumen af dimensioner ???

20. marts 2011 af RealMadrid10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Et armeret betonelement (dvs en betonvæg mede skelet af jern så det kan tåle træk) har dimensionerne:

h = 2,5 m    b = 2 m    og  t = 0,2 m

Beregn væggens volumen

Hvad skal jeg så gøre??  håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2011 af peter lind

h*b*t


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg volumen af dimensioner ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.