Matematik

er dte rigtigt?

26. marts 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er dte rigtigt beregnet ?

1. (a+4)/a=a/4

2. 4a+16=a2


3. -a2+4a+16=0

4. d=b2-4ac=42-4*-1*16=80

 
5. ((-4±√80)/(2*-1)

resultat
a=-6.4721359549995
a=-2.4721359549996
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Fortegnet på den ene rod er forkert:

a = 2±√20 ⇒ a = 6,472136 ∨ a = -2,472136


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2011 af Duffy

a = - 6.4721359549995 FORKERT


a = - 2.4721359549996 RIGTIG
 


Svar #3
26. marts 2011 af Kristina0 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: er dte rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.