Matematik

Hjælp til opgave !!

27. marts 2011 af Amandakjel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

Kan nogen hjælpe mig med opgave c) og d), da jeg ikke ved hvordan jeg skal lave dem ...

Jeg mener godt jeg kan finde ud af at lave opgave a) og b).

Med venlig hilsen

Amanda

Vedhæftet fil: matematik hjælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2011 af mette48 (Slettet)

Arealet af en retvinklet trekant er 1/2 *katede1*katede2

Placeres (0,0) i nederste venstre hjørne er centrum (4,0) og radius kan beregnes med pytagoras ud fra den retvinklede trekant med kateder på 7 og 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2011 af mette48 (Slettet)

A=(13,15)

B=(20,6)

a=-7/9

y=ax+b

Bestem afstanden fra o til linien og træk r fra


Skriv et svar til: Hjælp til opgave !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.