Matematik

9 klasse Matematik (handler om liter)

27. marts 2011 af Abauuz

Hej sp.

Har lige regnet ud, at en cylinder som skal indeholde vand har rumfanget 31,41 cm3

Hvor mange liter er det? Eller, hvordan gør man det ? :)

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2011 af AMelev

1 dm3 = 1L, dvs. at 1000 cm3 = 1L eller at 1 cm3 = 1 mL

da 1 dm = 10 cm ⇔1dm3 = (10cm)3 = 1000cm3  og 1L = 1000mL


Svar #2
27. marts 2011 af Abauuz

 Så man kan bare sige, at cylinderen, indeholder 0,31 L ? Altså, 1/3 af en liter? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. marts 2011 af AMelev

Jep, sådan cirka i hvert fald.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2011 af pige24 (Slettet)

1000cm^3=1 liter


Skriv et svar til: 9 klasse Matematik (handler om liter)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.