Fysik

opgaver

29. marts 2011 af kritiko (Slettet)

En anden bil kører med hastigheden 33 m/s

Hvor lang tid tager det denne bil at køre 1000 m.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2011 af IsaacN (Slettet)

v = 33 m/s                       s = 1000 m

v = s / t     ⇒     t  = s / v

t = 1000 / 33

t = 30,3 s


Skriv et svar til: opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.