Matematik

procentvis ændring

03. april 2011 af englo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg sidder fast i den vedhæftede opgave, er der nogle der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: opg4.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

 du indsætter T = 1,3 som din fremskrivningsfaktor. Dermed får du vækstraten for v. 


Svar #2
03. april 2011 af englo (Slettet)

skal jeg så regne v=39,433*1,3^0,498 ud? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

 Nej, du kan nøjes med at indsætte således at

v = 1,3^0,498 = 1,139

v stiger altså med 13,9 %


Svar #4
03. april 2011 af englo (Slettet)

okay, tak nu forstår jeg det! :-)


Skriv et svar til: procentvis ændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.