Matematik

Matematik Hjælp TAK !

03. april 2011 af Anne1241 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Reduktioner.

2a(4a - 2) - 3a(2a - 1) + a(1 + 3a) =

(2a - 3b)(2potens) + 4b(3a - b) =

Ligninger.

12(x - 4) - 3(2x + 16) = 18

Handelsregning.

Nogle varer købes for 7200kr. Fragt og andre omkostninger udgør 9% af købprisen.Find de samlede udgifter.

Varerne sælges for 9810kr. Find fortjenesen både i kr. og i procent.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2011 af bolani (Slettet)

Du får svarende her, så kan du selv regne efter og se om du får det samme. Går der koks i den, så smid dine udregninger ind her.

a) 5x2

b) Hvad mener du med "potens". Brug skrivefunktionerne på siden, eller matematisk notation i.e. x^y

c) x = 19


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

a) 2a(4a - 2) - 3a(2a - 1) + a(1 + 3a) = a(8a -4 -6a +3 +1 +3a) = a(5a) = 5a2


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2011 af bolani (Slettet)

@2:

ups haha. Det er efterhånden bare blevet refleks at det er x, der er problemet.. :-)


Svar #4
03. april 2011 af Anne1241 (Slettet)

TAK FOLKENS FOR ALT DEN HJÆLP DET SKYLDER JEG JER :D !


Skriv et svar til: Matematik Hjælp TAK !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.