Matematik

Har jeg forstået opgaven rigtigt?

04. april 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

a    10s lægges sammen med summen af halvdelen af 16s og 6g=3g+18s

b    Det dobbelte af 4g trækkes fra 9s og 10g=18g-9s

H  Fra 21g og 90s tages halvdelen af 10g=11g+90s

Er mine besvarelser rigtige?

Tak på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

a) ser rigtig ud.

b) er ikke korrekt: (9s + 10g) - 2·4g

H) er heller ikke korrekt: (21g+90s) - (10g/2)


Svar #2
04. april 2011 af pige24 (Slettet)

b 9s+10g-8g=2g+9s

H 21g+90s-5g=16g+90s

Er det nu rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Skriv et svar til: Har jeg forstået opgaven rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.