Fysik

Fysik hjælp, med formel...!

04. april 2011 af Pashtana (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan det være at m=(Dkold-Dvarm)*V?

D=densitet?

For mig giver det ingen menning:S

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har jo heller ikke forklaret, hvad det skulle betyde. Jeg gætter på, at det skulle hænge sammen med dit forrige spm. om varmluftsballon? Forklar, hvad m repræsenterer her.


Svar #2
04. april 2011 af Pashtana (Slettet)

Altså jeg skal skrive en rapport om Varmluftsballon. Jeg er nået til teorien, her har jeg fået dette (ovennævnte) spørgesmål jeg skal svare på:S

M=Masse


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du har stadig ikke forklaret, hvad m repræsenterer. Du skriver blot M=Masse ; men hvad er m ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2011 af greg0065 (Slettet)

Nu gætter jeg bar, men hvis spørgsmålet gik ud på at finde ballonens forøgelse/tab i vægt er der jo ret indlysende at du tage forskellen mellem den tidligere densitet og den nuværende og ganger med volumen?

m * v^-1 * v = m


Skriv et svar til: Fysik hjælp, med formel...!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.