Matematik

Mat 7 klasse (hurtigt spørgesmål)

06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Man har 1000 kr på konto og der er 1 % i rente om året. Hvor mange kr er der efter 1 og 2 år? Metode til at beregne dette?

1 år= kr

2 år = kr

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af LauraWeile (Slettet)

.....


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2011 af placebo321 (Slettet)

Der er tale om renters rente:

Kn = K(1+x)n

K1=1000(1+0,01)1 =1010

K2=1000(1+0,01)2=1020,1


Svar #3
06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Man har 1000 kr på konto og der er 1 % i rente om året.

1 år= 1010 kr

2 år =  1020,1kr

Er dette rigtigt beregnet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2011 af placebo321 (Slettet)

Prøv at kigge på mit svar


Svar #5
06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

Så må de være rigtige :-)


Skriv et svar til: Mat 7 klasse (hurtigt spørgesmål)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.