Tysk

Tysk rettelse - HJÆLP

14. december 2012 af FrederikkeBruu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen søde mennesker derude, som vil rette disse sætninger eller hjælpe mig med dem? mange tak på forhånd :)

Hvorfor har i skiftet tema[et]?
- Warum habt ihr [das] Thema gewechselt?

Han havde købt for mange tomater.
- Er hatte zu viele Tomaten gekauft.

Millionæren havde foræret skolen et billede.
- Der Millionär hatte die Schule einem Bild geschenkt.

Teknikeren har ændret computerens kode.
- Der Techniker hat den Kode des Computers geändert.

Mekanikeren havde repareret maskinen.
- Der Mechaniker hatte die Maschine reparieren.

Ulykken var sket i nat.
- Der Unfall war in der vergangen Nacht passiert.

Klassen var rejst til Spanien.
- Die klasse war zu Spanien gereist.

Man havde betalt regningen for sent.
- Man hatte die Regnung zu spät gezahlt.

De har ikke lært fransk endnu.
- Sie haben nicht Französisch jetzt gelernt.

Nu har vi arbejdet nok!
- Jetzt haben wir genug gearbeitet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

Die Klasse war nach Spanien gereist.

Der Millionär hatte der Schule ein Bild geschenkt.

Der Mechaniker hatte die Maschine repariert.

 

 


Svar #2
14. december 2012 af FrederikkeBruu (Slettet)

Mange tak for hjælpen! :D


Svar #3
14. december 2012 af FrederikkeBruu (Slettet)

Endnu et spørgsmål, da jeg er i tvivl. 

I sætningen:

Der Unfall war in der vergangen Nacht passiert

skal der så stå war eller skal der stå hat?

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. december 2012 af 123434 (Slettet)

war.


Brugbart svar (3)

Svar #5
14. december 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Hvorfor har i skiftet tema[et]?
- Warum habt ihr das Thema gewechselt? artiklen er påkrævet!

Han havde købt for mange tomater.
- Er hatte zu viele Tomaten gekauft.

Millionæren havde foræret skolen et billede.
- Der Millionär hatte der Schule ein Bild geschenkt. = se svar # 1

Teknikeren har ændret computerens kode.
- Der Techniker hat den Kode des Computers geändert.  

Mekanikeren havde repareret maskinen.
- Der Mechaniker hatte die Maschine repariert . = se svar # 1

Ulykken var sket i nat.
- Der Unfall war in der vergangenen eller letzten Nacht passiert.

Klassen var rejst til Spanien.
- Die klasse war zu nach Spanien gereist.   = se svar # 1

Man havde betalt regningen for sent.
- Man hatte die Rechnung zu spät gezahlt. eller  bezahlt

De har ikke lært fransk endnu.
- Sie haben noch nicht Französisch jetzt gelernt.

Nu har vi arbejdet nok!
- Jetzt haben wir genug gearbeitet.

Førnutid + førdatid af "passieren" dannes med formerne af hjælpeverbet "sein".


Svar #6
14. december 2012 af FrederikkeBruu (Slettet)

Mange tak for svarene! God weekend :D


Skriv et svar til: Tysk rettelse - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.